STH10.jpg

ARCHITECTURE AND INTERIOR DESIGN 

SERVICES

Project Renovation 

8 (2).jpg

Check our Before and After

FEATURED PROJECTS

The mission of this project was to optimize space and to focus on practicality.

With great ingenuity we managed to separate different spaces, transforming 31 sqm into a fully comfortable urban home. 

It is a distribution designed for the possible coexistence of two people who maintain a spatial freedom, giving this reason for the planning of two bedrooms completely separated by a walkway. Both bedrooms have beds of 140cm x 200cm, wardrobes, desk and independent windows.

As we mentioned, the bedrooms are separated by a walkway that has been conditioned as a reading space, it should also be noted that from that point we have a visual control of the space.

At first glance, the main element is the black bathtub, which has been positioned on a double platform that rises to face the view, enjoying the beauty that nature offers us in this terrain.

 

Lighting was a fundamental piece in the design of this space. Looking after the comfort of our guests, we have installed different types of lighting to choose from. These options range from a more general daily use setting to something softer and more relaxing for special moments.

 

White and black marble dominate the environment covering walls and floors, providing unique contrast and elegance.

House

For 5

Meet The Team

Ivano

Aspesi

Jorge

Welle

Hector

Bellorin

Architect / scientiarium of technology in construction

Interior designer and  founder of HBellorin

Otilia

Kulcsár

Executive Manager

Andreina

Castellanos

Administration