PASARELA PROJECT

It is a distribution designed for the possible coexistence of two people who maintain a spatial freedom, giving this reason for the planning of two bedrooms completely separated by a walkway. Both bedrooms have beds of 140cm x 200cm, wardrobes, desk and independent windows.

As we mentioned, the bedrooms are separated by a walkway that has been conditioned as a reading space, it should also be noted that from that point we have a visual control of the space.

On the ground floor, we can see that the dead space of the stairs has been used as a kitchen where we have the burners, the oven and the odor extractor. We also have the rest of the public spaces such as the living room, the dining room, the toilet and the laundry room.

Some of the furniture presented in this flat renovation are products of Hbellorin thus giving a touch of exclusivity to the apartment.

1

2

3

4

5

6

7

8