GLASS PROJECT

This design seeks the harmonious coexistence of two possibly unknown individuals in a space of 51 square meters. The main problem of this property is the little entrance of light that has been solved avoiding massive walls and installing glass panels for its structuring. Each room has its own bathroom and wardrobe, while the common area is divided into a living room, kitchen and laundry room.

When we began planning this project, the main goal and idea was to achieve a pleasant space with all the comforts for the development of daily life, taking advantage of 100% of the spaces, but still providing balance in terms of design and quality.


large format ceramic with strong contrast, wood, glass and metal are the predominant materials that make this space a pleasant place to live.

1

2

3

4

5

6

7

8

9