PORTFOLIO

Tulips House

The Dream Scenario

Stone House

Evolve In The Nature

1/32

It is a distribution designed for the possible coexistence of two people who maintain a spatial freedom, giving this reason for the planning of two bedrooms completely separated by a walkway. Both bedrooms have beds of 140cm x 200cm, wardrobes, desk and independent windows.

As we mentioned, the bedrooms are separated by a walkway that has been conditioned as a reading space, it should also be noted that from that point we have a visual control of the space.

On the ground floor, we can see that the dead space of the stairs has been used as a kitchen where we have the burners, the oven and the odor extractor. We also have the rest of the public spaces such as the living room, the dining room, the toilet and the laundry room.

Some of the furniture presented in this flat renovation are products of Hbellorin thus giving a touch of exclusivity to the apartment.

1/28

Metal project is a space created to satisfy the needs and taste of our client, who has a great fondness for metal music.

 

The main idea is to achieve the perfect balance between both, metal music passions and design. That is why we have decided to incorporate metal elements and textures such as copper, iron, concrete and oxidized elements, but we have also added wood coatings to bridle a touch of warmth.

This space was divided intelligently by cubes in the upper part, where we have the dressing room and the bedroom. While in the lower part we have positioned the living room, kitchen, bathroom and laundry room.

1/19

This project is based on our gold package, thus providing a good
level of quality and comfort.

 

This apartment has been divided into
public and private spaces, leaving the private area at the right side, where we will find a bedroom and a dressing room.


The living room is shared with an open kitchen leaving an open space to obtain a better distribution of natural lighting and also adapt the space to the lifestyle of our client.


When we began planning this project, the main goal and idea was to achieve a pleasant space with all the comforts for the development of daily life, taking advantage of 100% of the spaces, but still providing harmony in terms of design and quality.


1/19

The Living area

On the first level of this two-story villa you will find a spacious and open living room whose protagonist element is a large and comfortable sofa from the
Hamilton collection of the house minotti positioned in front of the relaxing panoramic offered by the nature.


The couch is accompanied with a set of bar, consoles, central table and design table lamps that provide a touch of elegance and uniqueness.


This space is the dominant piece and has governed the design guidelines around the house, thus providing a
warm and comfortable environment

for the stay.

The fireplace gives us a beautiful homelike sensation contrasting the fire with the wood. It should be noted
that this chimney is made of ethanol and does not require any type of pipe, extractor or technical installation.

1/17

This apartment has been divided into
public and private spaces, leaving the private area on the top floor, where we will find a bedroom and a dressing room.


The room is shared with an open kitchen and a small office space
that has the flexibility to easily transform into a guest room.


When we began planning this project, the main goal and idea was to achieve a pleasant space with all the comforts for the development of daily life, taking advantage of 100% of the spaces, but still providing harmony in terms of design and quality.


Large format ceramic with strong contrast, wood, glass and metal are

the predominant materials that make this space a pleasant place to live.

''From 27 To 52 sqm''

1/17

''52 sqm Double Bedroom Apartment''

1/18

Double Bedroom Apartment

1/3

1/24
FRONT1